El governador de Florida impulsa una investigació judicial sobre la vacuna de la Covid-19

by Redacció

La Cort Suprema de Florida ha donat llum verda a la constitució d’un gran jurat estatal perquè investigui possibles irregularitats vinculades al desenvolupament i la comercialització de les vacunes de la Covid-19.

Aquesta decisió s’ha adoptat arran d’una petició formulada pel governador Ron DeSantis, després que els resultats d’una avaluació de seguretat realitzada pel Departament de Salut determinessin que, en pacients de fins a 40 anys, el risc de patir accidents cardíacs potencialment mortals s’incrementa un 84% durant els 28 dies posteriors a la injecció.

Les conclusions de l’estudi foren presentades el passat mes d’octubre pel Dr. Joseph Ladapo, màxim responsable de Salut Pública de l’estat nord-americà de Florida, i s’alineen amb les tesis que, en relació amb els efectes adversos provocats per la vacuna de la Covid-19, han establert nombroses recerques científiques i sistemes de monitoratge arreu del món.

Tal com disposa l’ordre dictada per la Cort Suprema, el gran jurat estatal disposarà de jurisdicció per a “investigar delictes, formular acusacions, realitzar presentacions i desenvolupar totes les funcions d’un gran jurat”.

DeSantis ha criticat en el passat la negativa dels fabricants a l’hora de facilitar dades sobre les vacunes. A la sol·licitud, el governador republicà afirma que “la indústria farmacèutica té un historial notori d’enganyar el públic per a obtenir guanys financers”. I afegeix que “s’han plantejat preguntes sobre la veracitat de les representacions fetes pels fabricants farmacèutics de les vacunes de la Covid-19, particularment respecte de la transmissió, la prevenció, l’eficàcia i la seguretat”.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM