El diari ARA, gratificat amb més de 9 milions d’euros de la Generalitat d’ençà del 2018, vincula falsament Sílvia Orriols amb la corrupció

by Redacció

Tal com ha denunciat la mateixa afectada a través del compte de Twitter, l’edició en paper d’aquest dijous del diari ARA identificava equivocadament Sílvia Orriols com a alcaldessa de Sitges, i no pas de Ripoll.

Casualment, l’autèntica batllessa de Sitges i membre d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Aurora Carbonell, va ser detinguda durant la jornada d’ahir en el marc d’una operació anticorrupció.

Aquesta desafortunada “errada” ve precedida de tres setmanes d’intensa campanya de descrèdit contra el projecte polític d’Orriols, perpetrada per l’establishment comunicatiu català.

La desproporcionada animadversió que ha despertat el vot de 1.401 ripollesos també ha derivat en consignes dirigides des de les cúpules dels principals partits, en un primer moment per a aïllar la guanyadora de les eleccions i, un cop assolida l’alcaldia, per a sabotejar-ne l’obra de govern.

Es dona el cas que l’empresa que edita el diari ARA ha percebut, entre els anys 2018 i 2022, subvencions públiques de la Generalitat de Catalunya per valor de 2,9 milions d’euros. A aquesta xifra cal afegir les desorbitades quantitats ingressades en concepte de publicitat institucional, també del govern català, que superen els 5,9 milions d’euros (2018-2021).

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM