El negoci de la reassignació sexual: la indústria preveu tancar la dècada amb un creixement del mercat per sobre del 163%

by Redacció

D’acord amb un informe de la consultoria especialitzada en investigacions de mercat Grand View Research, la indústria que engloba la pràctica quirúrgica de canvi de sexe als Estats Units assolirà l’any 2030 una xifra de volum de negoci de 5.000 milions de dòlars.

Els autors de l’estudi pronostiquen un creixement interanual sostingut en el sector de l’11,20% entre 2022 i 2030. Tenint en compte que la valoració d’aquest mercat l’any 2021 era equivalent a 1.900 milions de dòlars, les projeccions apunten a un increment de més del 163% en només una dècada.

Aquestes optimistes previsions financeres es basen en l’augment experimentat els darrers anys en la demanda per a sotmetre’s a cirurgies de transició de gènere. És el cas de procediments quirúrgics com la mastectomia, que el 2020 va registrar un creixement del 15% en relació amb l’any anterior, segons dades publicades per l’American Society of Plastic Surgeons (ASPS).

De fet, s’espera un increment del conjunt d’intervencions quirúrgiques associades a la reassignació sexual, en paral·lel a l’augment del nombre de casos de disfòria de gènere diagnosticats, especialment entre menors d’edat. Bones notícies per als proveïdors d’aquesta indústria mèdica i farmacològica.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM