Cinc dies després de l’estrena, el film que exposa el tràfic d’infants, ‘Sound of Freedom’, ja supera els tres milions d’entrades venudes

by Redacció

Coincidint amb les celebracions del 4 de Juliol, que commemora la Independència dels Estats Units, s’estrenà el passat dimarts la pel·lícula “Sound of Freedom”. Cinc dies d’ençà d’arribar en exclusiva a les sales de cinema nord-americanes, el film ja ha venut més de 3 milions d’entrades.

Aquesta xifra augmenta a cada hora que passa i supera de llarg la fita dels 2 milions de tiquets que els responsables de la cinta s’havien fixat com a objectiu. La bona acollida del públic suposa un notable èxit, tenint en compte les limitacions a l’hora de promocionar-la, així com la dificultat que implica competir amb les propostes dels grans estudis de la indústria.

Dirigida pel mexicà Alejandro Gómez Monteverde i protagonitzada per Jim Caviezel, la pel·lícula aborda el drama del tràfic d’éssers humans, especialment d’infants, des de la perspectiva d’un agent de la CIA obstinat a combatre aquesta xacra internacional. Està basada en la història real de Tim Ballard, l’agent que interpreta Caviezel.

Ni la producció ni la distribució del film han estat lliures d’entrebancs. Després que Disney comprés 20th Century Fox, el llargmetratge, enllestit des de l’any 2018, quedà abandonat en un calaix. A la lluita per a recuperar els drets de distribució se li han afegit recentment les negatives de Netflix i d’Amazon per a incorporar-les als seus catàlegs.

El complicat procés per a fer possible que “Sound of Freedom” fos projectada a les pantalles ha inclòs, fins i tot, una campanya de micromecenatge per tal de finançar la comercialització. Davant el nul suport que ha rebut el projecte per part de Hollywood, l’actor i director Mel Gibson n’ha recomanat públicament el visionat.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM