Kamala Harris afirma que un dels objectius de l’agenda climàtica és la reducció de la població

by Redacció

En un acte celebrat aquest divendres a la Coppin State University, a Baltimore, la vicepresidenta dels Estats Units ha inclòs la reducció de la població entre els propòsits de les polítiques mediambientals.

“Quan invertim en energia neta i vehicles elèctrics i reduïm la població, més nens poden respirar aire net i beure aigua neta”, ha estat la polèmica declaració formulada per Kamala Harris.

La Casa Blanca s’ha afanyat a intentar minimitzar les conseqüències d’aquestes impactants paraules, atribuint-les a un lapsus de la mà dreta de Biden, provocat per la similitud morfològica que es dona, també en anglès, entre els mots “població” i “pol·lució”.

Sigui com sigui, la desafortunada manifestació de Harris ha reforçat l’argumentari d’aquelles veus que adverteixen intencions ocultes, com la disminució demogràfica, rere l’Agenda 2030. En aquesta línia, l’errada de la vicepresidenta obeiria a una traïció del subconscient, més que no pas a una espifiada lingüística.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM