Denuncien penalment Pedro Sánchez davant el Tribunal Suprem pels abusos comesos durant la pandèmia

by Redacció

D’acord amb la nota de premsa publicada aquest dilluns per l’Asociación Liberum, les darreres hores ha estat registrada al Tribunal Suprem una denúncia penal contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i altres institucions, tant d’àmbit estat com internacional.

Per mitjà d’aquesta acció judicial, l’equip jurídic de Liberum, entitat dedicada a la promoció i la defensa dels drets humans, posa en coneixement de l’òrgan jurisdiccional una pluralitat d’actuacions endegades d’ençà del març de 2020 per part de les autoritats denunciades i que podrien ser constitutives de diferents delictes.

L’associació considera que les restriccions adoptades durant la pandèmia de la Covid-19 han arrabassat a la població “drets humans reconeguts per tractats i convenis internacionals, que han estat reduïts al no-res i enviats, intencionadament, a l’oblit”.

Segons el comunicat, acompanyen a la denúncia gairebé 6.000 folis de documentació annexa on es recullen tota mena d’evidències i testimonis aportats per nombrosos ciutadans, amb l’objectiu d’exposar la multitud d’abusos -presumptament delictius- perpetrats contra els drets fonamentals i les llibertats públiques.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM