Els organitzadors de Miss Itàlia deneguen la participació d’homes disfressats

by Redacció

Els promotors de Miss Itàlia han optat per evitar que pugui reproduir-se al seu país la situació viscuda fa escasses setmanes a la versió neerlandesa del famós certamen femení de bellesa, quan un home biològic aconseguí apropiar-se de la corona.

Patrizia Mirigliani, una de les principals responsables del concurs a Itàlia, deixava clar en una recent entrevista radiofònica que la participació està permesa exclusivament a les dones i que l’organització “no pujarà al carro lluent de l’activisme trans”.

D’aquesta manera, Miss Itàlia no només impedirà que la infiltració d’homes biològics resti oportunitats a les dones, sinó que també respectarà una de les regles d’or del certamen: evitar modificacions estètiques excessives.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM