Musk relaciona l’aturada cardíaca patida pel fill de Lebron James amb la vacuna de la Covid-19

by Redacció

Aquest dimarts hem conegut que Bronny James, fill de l’estrella nord-americana dels Lakers, va patir la jornada d’ahir una aturada cardíaca durant una sessió d’entrenament.

Poques hores després de transcendir, Elon Musk ha reaccionat a la notícia vinculant l’accident cardiovascular del jove esportista als efectes secundaris provocats per la vacuna de la Covid-19.

“No podem atribuir-ho tot a la vacuna, però, de la mateixa manera, no podem atribuir res”, manifestava irònicament el magnat en un missatge emès a través de la xarxa social Twitter, plataforma de la seva propietat.

El risc de desenvolupar malalties del cor s’incrementa significativament després de l’administració de vacunes basades en ARN missatger, tal com han acreditat diverses autoritats sanitàries i nombroses recerques científiques.

Inflamacions cardíaques, com ara la miocarditis i la pericarditis, apareixen entre els efectes adversos greus més comuns vinculats a les injeccions contra el SARS-CoV-2.

Es tracta d’una tipologia de conseqüències indesitjades que afecta especialment la població a la qual pertany el fill de Lebron James, és a dir, la dels adults joves.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM