Directiu de Pfizer admet que les vacunes per al seu personal foren diferents de les administrades a la ciutadania

by Redacció

Representants de Pfizer i Moderna van declarar el passat dimecres davant el Senat australià, en l’audiència organitzada pel “Comitè de Legislació d’Educació i Ocupació” d’aquesta cambra legislativa per a abordar diversos aspectes relacionats amb la vacuna de la Covid-19.

La sessió va estar marcada per diversos moments de tensió, causats principalment per les incisives preguntes formulades per parlamentaris conservadors i que, en nombroses ocasions, varen rebre respostes evasives i poc concretes per part dels compareixents, visiblement incòmodes.

Un dels fragments que més ha circulat a través de les xarxes socials les últimes hores és la confessió d’un dels membres de Pfizer, on admet que la vacuna que va rebre el personal de la farmacèutica fou diferent de l’administrada al públic general.

Els directius d’ambdós gegants corporatius van provar de desmarcar-se en tot moment dels mandats de vacunació aplicats per les autoritats sanitàries. Fins i tot, insinuaren que mai no va existir-ne cap obligació per a sotmetre’s a la vacuna, malgrat les severes mesures patides pels australians que, en molts casos, se’ls ho requerí per tal de conservar el lloc de treball.

Una altra de les qüestions plantejades per part dels senadors, demanava explicacions sobre el fet que malgrat la vacunació massiva, la infecció per coronavirus no s’aturà al país. De la mateixa manera, Chris Clarke, el responsable de Moderna convocat a l’audiència, va ser incapaç d’oferir informació sobre la taxa d’efectes adversos greus provocats per la injecció desenvolupada per aquest fabricant.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM