Reputada climatòloga nord-americana exposa la “indústria del canvi climàtic”

by Redacció

L’existència d’un consens científic en relació amb la suposada crisi climàtica d’origen antropogènic no seria més que un eslògan “fabricat”, segons apunta la Dra. Judith Curry, prestigiosa climatòloga nord-americana.

En declaracions recollides al New York Post, l’expresidenta de l’Escola de Ciències de la Terra i l’Atmosfera de l’Institut de Tecnologia de Geòrgia afirma que les tesis alarmistes estan mediàticament sobredimensionades.

La Dra. Curry destaca que els científics estan exposats a potents incentius en forma de “fama i fortuna” per tal que orientin la seva carrera a promoure i consolidar la narrativa dominant sobre el canvi climàtic.

D’aquesta manera, els experts inclinats a reforçar les teories catastrofistes obtenen importants beneficis, com ara la incorporació en programes de copiós finançament impulsats per organismes internacionals o la presència destacada als mitjans.

Són algunes de les recompenses que proporciona l’entramat que Curry anomena com a “indústria del canvi climàtic”, als professionals i investigadors que supeditin el rigor científic als objectius polítics que en realitat hi subjauen.

Per contra, els científics crítics es veurien sistemàticament exclosos de l’exposició pública i sense possibilitat d’optar a un volum de finançament comparable amb aquell que podrien disposar si s’entreguessin a l’alarmisme climàtic.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM