Els cristians del Pakistan pateixen la violència desfermada d’una turba de 10.000 musulmans incitats des de les mesquites

by Redacció

Les dramàtiques imatges que han arribat les darreres hores des del nord del Pakistan ens recorden que el cristianisme continua sent avui dia el grup religiós més perseguit al planeta.

Les cròniques de la premsa local relataven aquest dimecres l’abast del multitudinari brot de violència que s’ha desencadenat contra la comunitat cristiana de la regió de Panjab.

Després de difondre l’acusació sobre un ciutadà cristià d’haver profanat l’Alcorà, llibre sagrat de l’Islam, els clergues musulmans encoratjaren els fidels a prendre’s la justícia per compte propi.

D’aquesta manera, només a la ciutat de Jaranwala s’hi ha detectat fins a sis mil individus organitzats en diversos grups per a fustigar la minoria cristiana de la zona.

En aquests moments, s’han reportat mitja dotzena d’esglésies incendiades i saquejades. Els temples de culte no han estat l’únic objectiu de la turba, sinó que també han estat derruïdes desenes de llars on residien veïns cristians.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM