Soros dona Europa per amortitzada i redueix dràsticament les seves operacions al continent

by Redacció

Reuters publicava ara fa uns dies el contingut del comunicat intern que havien rebut per correu electrònic tots els treballadors de la divisió europea d’Open Society Foundations (OSF).

Segons el missatge, l’organització matriu amb què el multimilionari George Soros imposa la seva ideologia arreu del món a través de la propaganda política i l’agitació social, abandonarà parcialment Europa.

Amb aquest moviment de reequilibri, la infraestructura de Soros preveu intensificar els seus esforços a altres àrees geogràfiques del planeta, que considera més prioritàries en l’actualitat.

Aquest nou rumb s’emmarca en el traspàs de poders iniciat mesos enrere i pel qual Alex Soros, fill de l’especulador, assumirà plenament les regnes de la influent xarxa.

En plena transició, George Soros anunciava el mes de juny la transferència de 25.000 milions de dòlars a la seva fundació, així com una retallada de personal equivalent al 40% de la plantilla total.

Sigui com sigui, la retirada parcial del Vell Continent escenifica l’assoliment dels subversius objectius perseguits pel magnat, que ha aconseguit minvar la sobirania nacional, desdibuixar fronteres, escampar la multiculturalitat i explotar les polítiques identitàries.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM