L’històric llibertari Ron Paul adverteix dels actuals intents de reimposar les restriccions sanitàries

by Redacció

Des de fa setmanes creix la remor d’una probable reinstauració arreu dels països occidentals de les restriccions sanitàries que marcaren els últims tres anys.

Si bé fou declarada formalment la fi de l’emergència epidemiològica tant als Estats Units com a casa nostra, assistim a la recuperació gradual d’algunes mesures i al retorn estel·lar del coronavirus als titulars de la premsa.

Davant aquests sospitosos moviments, l’històric polític nord-americà Ron Paul, referent del corrent llibertari, fa un repàs de les ombres que acompanyaren la gestió de la Covid-19 d’ençà del 2020, en una carta publicada aquest dilluns.

Paul recorda la manipulació de dades, les mentides sobre l’origen del virus, la vulneració de llibertats fonamentals, la utilització de la por, els privilegis concedits a la Big Pharma, l’absència de debat científic, la conxorxa d’autoritats i operadors digitals per a imposar la narrativa oficial, l’ocultació dels riscs en la vacunació o l’anihilació de drets bàsics del pacient.

A continuació, reproduïm en català la columna publicada al Ron Paul Institute, que conclou preguntant-se si la ciutadania ho tornarà a permetre.


Una nova “variant” de Covid… Just a temps per a la temporada electoral!

 

Només quatre mesos i mig des que el president Biden va declarar la fi de l'”emergència” de Covid, els mitjans de comunicació s’omplen de sobte d’històries sobre el retorn de Covid. Aquesta vegada s’està desplegant una nova “variant” i els mitjans de comunicació, en connivència amb la gran farmacèutica i el complex industrial de la por, estan produint històries sobre com l’emmascarament forçat està tornant.


A més, als “no vacunats” se’ls tornarà a negar els drets humans bàsics en nom de lluitar contra un virus contra el qual la vacuna no protegeix de forma demostrable.


En resum, estan intentant desesperadament reviure la tirania, la bogeria i la absoluta irracionalitat de l’ensurt de dos anys de Covid. I fingeixen que cap de nosaltres recorda com van destruir la societat amb els seus bloquejos, mandats de màscares i mandats de vacunes. Esperen que cap de nosaltres recordi els suïcidis, la feina perduda, els matrimonis trencats, l’augment de l’alcoholisme i l’abús de drogues i la resta del que va acompanyar l’experiment mundial amb el bloqueig global.


Fins i tot el mateix Fauci ha tornat, com una arna atreta a la llum de la publicitat. Malgrat totes les evidències científiques que els confinaments van ser un desastre, que van fer molt més mal que bé, Fauci ha ressorgit amb la seva marca d’arrogància i va afirmar que eren el correcte i que s’havien de tornar a fer si això és el que cal. obligar a la gent a vacunar-se. Una vacuna que no funciona.


Ni tan sols ens permetran esmentar l’augment de la mortalitat total o els milions que podrien haver estat ferits per la vacuna la primera vegada. Volen que pensem que els atletes de classe mundial de 20 anys sempre s’acaben de morir d’infarts de sobte. Tot és normal! No ho qüestionis! Què ets, una mena de teòric de la conspiració? Ets un negacionista de la ciència?


Sí, busqueu una renovació de totes aquelles velles frases buides utilitzades per atacar els que podem veure amb els nostres propis ulls i escoltar amb les nostres pròpies orelles. Els seus eslògans estan pensats per silenciar qualsevol debat. Els mateixos “experts” com Fauci que afirmaven “jo sóc la ciència” han tornat i demanen sense vergonya tornar-nos a silenciar.


La gran pregunta és… per què? Per què fan això i com creuen que se’n poden sortir per segona vegada? Una de les raons per les quals creuen que poden tornar-s’hi amb la seva sort és que mai ningú ha estat castigat pel que van fer la primera vegada. El govern federal es va assegurar que les companyies farmacèutiques no fossin responsables dels danys de la vacuna.


Les figures públiques que obertament es van convertir en monstres, exigint que els no vacunats fossin expulsats de la societat i potser fins i tot de la faç de la terra no han estat avergonyits ni rebutjats. Els polítics que van mostrar covardia i pitjor no han estat votats com a destituïts per la seva traïció.


Per què tornen per una altra tongada de tirania de Covid? La por és una arma per agafar el control. La darrera vegada van generar por de canviar radicalment la manera de votar Amèrica. De sobte, tothom va rebre paperetes per correu. Fins a quin punt es van controlar? Ningú ho sabia i ningú gosava preguntar. Les persones que sí que van preguntar per les eleccions s’enfronten ara a penes de presó.


Volen que callem mentre ho tornen a fer. Ho farem?


(Ron Paul Institute)

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM