Clíniques avortistes amplien el negoci i irrompen al mercat de la reassignació sexual

by Redacció

Els centres especialitzats en l’execució d’avortaments han vist en l’eclosió de la moda transgènere una llaminera oportunitat de negoci i s’estan readaptant per a poder assumir la creixent demanda mèdica que se’n desprèn.

D’aquesta manera, cada cop són més les clíniques d’aquest tipus que a la seva carta de serveis incorporen tractaments hormonals, l’aplicació de bloquejadors de pubertat o, fins i tot, intervencions de cirurgia cosmètica.

En són un bon exemple els centres adscrits a la xarxa Planned Parenthood, la influent organització nord-americana patrocinada per la Fundació Bill i Melinda Gates i sota la que operen institucions avortistes arreu del món.

Malgrat la controvèrsia existent entorn de les teràpies vinculades a la transició de gènere, pel caràcter invasiu i irreparable que les acompanya, aquestes corporacions no dubten a oferir-les també entre pacients menors d’edat.

En molts casos s’aposta per a cobrir completament l’ampli ventall de tractaments clínics vinculats al “procés de trànsit” i han establert aliances comercials amb proveïdors de cirurgies d’extirpació de pits (mastectomies) o de reassignació genital.

És el cas de Cedar River Clinic, companyia dels Estats Units dedicada als avortaments, que no només ha començat a oferir injeccions hormonals i bloquejadors de pubertat, sinó que també inclou la derivació a centres especialitzats en intervencions quirúrgiques.

Sigui com sigui, el viratge mercantil s’està duent a terme obviant els greus efectes secundaris associats a les diverses teràpies de transició de gènere. Unes conseqüències que van des de l’increment del risc de patir afeccions cardiovasculars o cerebrals, fins a una major exposició a embòlies pulmonars i problemes hepàtics, passant per la possibilitat de desenvolupar trastorns psicològics aguts.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM