Euronews promou l’explotació sexual de les ucraïneses per a finançar l’economia de guerra

by Redacció

El canal de notícies Euronews s’ha fet seva una campanya que reclama a les autoritats de Kíev que possibilitin les ciutadanes del país comercialitzar amb fotografies on apareixen nues com a mètode per a finançar la guerra.

Amb aquesta finalitat, la iniciativa pressiona els mandataris i legisladors ucraïnesos perquè despenalitzin la pornografia i permetin la producció i la difusió de contingut per a adults.

Euronews, sorgida de l’aliança d’una dotzena de cadenes públiques estatals, se’n fa ressò des d’una perspectiva de modernitat i emprenedoria per tal d’endolcir una activitat basada en l’explotació sexual de la dona.

Sota el pretext de contribuir als esforços bèl·lics es pretén validar la denigració de les ucraïneses. Mentrestant, se succeïxen les evidències sobre la corrupció endèmica al si de les institucions d’Ucraïna.

Després de conèixer-se la percepció de suborns a gran escala per part de funcionaris a canvi d’eximir milers d’homes del reclutament, el New York Times ha destapat recentment la “desaparició” de bona part dels fons internacionals rebuts per Kíev i adreçats a l’obtenció de contractes militars.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM