L’ex primera ministra de Nova Zelanda, Jacinda Ardern, qualifica la llibertat d’expressió de perillosa arma de guerra

by Redacció

La que havia estat fins a principis d’aquest any primera ministra de Nova Zelanda, Jacinda Ardern, ha exigit davant l’Assemblea General de les Nacions Unides noves mesures per a limitar la llibertat d’expressió.

Durant la seva intervenció, Ardern ha titllat aquest dret fonamental d’arma de guerra i ha demanat un major compromís dels mandataris d’arreu del món respecte de l’anomenada “lluita contra la desinformació”, per exemple, en relació amb la qüestió climàtica.

Aquesta política neozelandesa, promoguda pel Fòrum Econòmic Internacional (WEF) i presentada als mitjans de comunicació com a referent de les noves formes de lideratge global, s’erigeix d’aquesta manera en rostre destacat de l’onada censora que s’albira.

La bona acollida de les paraules d’Ardern per part dels actors assistents constata la situació de vulnerabilitat en què es troben el pluralisme informatiu i la llibertat d’expressió, considerats per les elits d’obstacles que dificulten la imposició del relat oficial i l’avenç del full de ruta mundialista.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM