Zelensky confia la reconstrucció de la xarxa escolar ucraïnesa a la satanista Marina Abramovic

by Redacció

La mateixa Marina Abramovic revelava recentment la proposta rebuda del president d’Ucraïna per tal d’esdevenir ambaixadora del país per a la reconstrucció del sistema educatiu, malmès arran de la guerra.

D’aquesta manera, Volodomir Zelensky ha considerat oportú deixar la promoció de la reinstauració de la infraestructura escolar en mans de la controvertida artista nascuda a Sèrbia i coneguda per celebrar sinistres cerimònies rituals.

Amb la filtració massiva de documents duta a terme l’any 2016 per WikiLeaks, s’evidencià l’estreta relació entre Abramovic i Hillary Clinton, incloent-ne l’equip de col·laboradors més proper a la política nord-americana.

En aquell moment quedà al descobert la participació tant de Clinton com del seu cercle a les aberrants performances organitzades i dirigides per l’artista, que mai no ha dissimulat la devoció que professa pels pentagrames i altres elements propis de la simbologia luciferina.

En concret, es posava de manifest l’afició d’aquests membres destacats del Partit Demòcrata en l’ocultisme, així com la seva presència en les denominades “Spirit Cooking” conduïdes per Abramovic.

Una sessió de “cuina espiritual” inclou l’elaboració d’àpats que combina l’ús d’ingredients com llet materna, sang i esperma amb actes d’autolesió.

L’origen d’aquesta pràctica s’atribueix a Aleister Crowley, un dels màxims exponents de culte a Satanàs durant la primera meitat del segle XX.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM