La popularitat del globalista Justin Trudeau cau fins a mínims històrics

by Redacció

Les actualitzacions d’aprovació ciutadana sobre Justin Trudeau publicades per les principals agències demoscòpiques del Canadà coincideixen en el diagnòstic: la popularitat del primer ministre es troba al seu nivell més baix.

El grau de rebuig social registrat aquest mes de setembre envers el polític és el més acusat dels vuit anys que porta al capdavant del govern del país.

Només en una ocasió, a principis de l’any 2020, la popularitat de Trudeau entre els canadencs havia obtingut una puntuació tan exigua com l’actual, en què la desaprovació se situa en un 63% i l’aprovació en un escàs 33%, segons les dades del prestigiós Angus Reid Institute.

Precisament, fou d’ençà de la gestió de la pandèmia del seu executiu que el primer ministre no aixeca el cap. Tant és així, que es manté en el suspens permanent des del desplegament d’un dels conjunts de restriccions i mandats més salvatges entre els aplicats arreu del món.

La històrica mobilització dels camioners que bloquejaren la nació ara fa un any i mig, així com la dura repressió governamental contra la protesta, consolidaren la tendència negativa de la valoració expressada pels canadencs respecte del mandatari.

També el carrer ha estat els darrers dies l’escenari de la contesta social majoritària contra el cap de govern. Desenes de milers de persones es manifestaren per a posar fi a la infiltració de les teories queer i del lobby LGBT al sistema educatiu del país.

Trudeau s’ha convertit en un dels màxims exponents del globalisme, combinant la promoció de la ideologia woke amb l’adopció de mesures autoritàries, l’estímul de polítiques identitàries amb la institucionalització de la cultura de la cancel·lació.

L’ensorrament de la popularitat del primer ministre s’accentuava al mateix temps que Justin Trudeau intensificava el desplegament de l’agenda mundialista. Alhora, la ciutadania canadenca s’enfronta a una davallada del seu poder adquisitiu i a una escalada dels preus de l’habitatge sense precedents.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM