La grolleria d’ERC accelera la degradació institucional a Catalunya

by Redacció

Només en l’última setmana hem assistit a la posada en escena de fins a tres mostres d’exhibicionisme barroer protagonitzades per representants públics d’ERC.

L’episodi més recent ha tingut com a escenari la segona jornada del debat d’investidura al Congrés de Diputats espanyol i ha permès al gran públic descobrir l’emergent figura de Teresa Jordà.

La número dos de la llista del partit per Barcelona a les darreres eleccions ha considerat que el moment d’aplaudiments per la intervenció del portaveu del seu grup a la tribuna era una bona per furgar-se les cavitats nasals.

Més desapercebudes van passar les obscenes paraules de la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat davant els micròfons de Catalunya Ràdio.

En declaracions formulades al programa “Les dones i els dies”, Tània Verge feia ús d’un llenguatge impropi del càrrec que ocupa per a afirmar que: “els homes feministes f*llen millor”. Sembla que això no és sexualitzar un col·lectiu.

Per acabar, també s’ha constatat que les demostracions de vulgaritat i la desatenció en les formes no són exclusives de les primeres espases de la formació política d’Oriol Junqueras, sinó que s’encomanen a col·laboradors amb perfils més tècnics.

És el cas de la responsable d’Educació Inclusiva del Departament d’Educació, Laia Asso, que mentre retria comptes davant la ciutadania dilluns passat a una entrevista de TV3, s’expressava en els termes següents: “Ens hem ‘petat’ el pressupost”.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM