Fauci maniobrà perquè la CIA ocultés les evidències que atribuïen l’origen de la pandèmia a una fuita del laboratori xinès

by Redacció

La comissió del Congrés dels Estats Units encarregada d’examinar l’origen de la pandèmia de la Covid-19 i de fiscalitzar la gestió pública que se’n derivà, ha remès les últimes hores a la inspectora general del Departament de Salut una demolidora carta que deixa el Dr. Anthony Fauci en una situació crítica.

A la missiva, el president d’aquest comitè parlamentari afirma que han obtingut proves que demostren que Fauci maquinà per a condicionar les investigacions de la CIA en relació amb l’origen del SARS-CoV-2, mentre ostentava la posició d’assessor mèdic en cap del govern federal, així com de màxim responsable de les mesures sanitàries.

El grup de congressistes assegura estar en possessió d’evidències que posen al descobert les visites de Fauci a la seu central de l’agència d’intel·ligència nord-americana. Aquests desplaçaments s’haurien produït sota un estricte secretisme, fins al punt de ser escortat per agents de l’organització i evitant que la visita constés a cap registre.

La presència de Fauci a les instal·lacions ubicades a l’estat de Virgínia no tenien cap més objectiu que la d’influir en les investigacions de la CIA respecte del coronavirus, per tal que s’ajustessin en tot moment al relat oficial que ell mateix promovia des del seu càrrec.

Aquests esforços d’ingerència van esdevenir exitosos i es traduïren en l’emissió de directrius per part de responsables de l’agència als seus subordinats, perquè obviessin qualsevol troballa susceptible de vincular l’esclat epidemiològic a una fuita de l’Institut Virològic de Wuhan.

Al document elaborat per la comissió es fa referència a un testimoni que desvela que sis dels set integrants de l’equip de la CIA dedicat a investigar aquesta qüestió, varen concloure en un primer moment que el virus s’originà al laboratori de la ciutat xinesa.

Els analistes implicats serien pressionats per superiors jeràrquics amb la finalitat que descartessin tot indici que apuntés a aquesta teoria i, alhora, orientessin la recerca de tal manera que resultés reforçada la tesi basada en l’origen zoonòtic del SARS-CoV-2.

De la mà d’importants incentius econòmics, els investigadors s’avingueren a complir les ordres rebudes, contribuint així a alimentar l’extravagant hipòtesi del pangolí, malgrat les clamoroses informacions recavades que la contradeien.

Al mateix temps, les argúcies de Fauci per a conxorxar-se amb la CIA li permetrien amagar la seva implicació cabdal com a director de l’Institut Nacional d’Al·lèrgies i Malalties Infeccioses (NIAID) en els experiments de “guanys de funció” en coronavirus duts a terme, entre d’altres, al laboratori de Wuhan.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM