Milers de manresans surten al carrer en protesta per la creixent inseguretat a la ciutat

by Redacció

Convocats per la plataforma “Manresa diu prou!”, milers de veïns i veïnes de la vila han desbordat aquesta tarda de dijous la plaça de Crist Rei.

La participació multitudinària en la concentració revela un extens sentiment de neguit entre la ciutadania respecte del deteriorament de la seguretat pública i de l’augment de la criminalitat.

L’acte d’avui, que comptava amb el suport del líder de Junts a Manresa, així com dels representants locals de l’FNC i Vox, ha servit també per a reclamar a les administracions mesures efectives per a pal·liar el problema.

Malgrat els intents dels darrers dies d’estigmatitzar la protesta, provinents d’institucions, mitjans i organitzacions d’extrema esquerra, ha estat un èxit d’assistència.

La mobilització s’organitzà en resposta a diversos incidents de gravetat ocorreguts les últimes setmanes als carrers del municipi.

La percepció sobre l’increment de la inseguretat a la localitat coincideix amb les dades oficials, que apunten a un creixement de la criminalitat del 14,1% a Manresa durant el primer semestre de 2023, en relació amb el mateix període de l’any passat.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM