El Patriarca catòlic de Jerusalem s’ofereix com a ostatge a Hamas a canvi de l’alliberament dels infants segrestats

by Redacció

El cardenal Pierbatista Pizzaballa, Patriarca llatí de Jerusalem, declarava en una conferència de premsa celebrada aquest dilluns la seva “absoluta disposició” a intercanviar-se pels infants captius de Hamas des del passat 7 d’octubre.

Entre els gairebé dos-cents israelians que -ja fa deu dies- romanen ostatges de l’organització islamista palestina, s’hi troba un bon nombre nens i nenes.

“Estic disposat a un intercanvi, qualsevol cosa, si això pot portar a la llibertat, a portar els nens a casa. Cap problema. Hi ha total voluntat de part meva”, ha manifestat monsenyor Pizzaballa davant de periodistes italians.

Més enllà de l’oferta als terroristes d’ocupar personalment el lloc dels infants retinguts, es mostrava preocupat pel possible augment de la desestabilització a la regió arran de l’eventual entrada de l’exèrcit hebreu a la Franja de Gaza.

El representant de la Santa Seu a Terra Santa ha estat contundent en la condemna de l’atac “injustificable, incomprensible i inacceptable” perpetrat per les Brigades d’Al-Qassam sobre territori israelià.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM