El Govern multa Sílvia Orriols amb 10.000 euros per haver exposat a 8tv els perills de l’islamisme

by Redacció

La batllessa de Ripoll ha fet pública aquest diumenge la sanció que li ha imposat el Departament d’Igualtat i Feminismes per les manifestacions formulades el maig de l’any passat a la recentment desapareguda 8tv.

D’acord amb el text de la resolució, compartida per la mateixa Sílvia Orriols a través de les xarxes, el govern català considera discriminatòries les advertències sobre els riscs del fonamentalisme islàmic proferides per l’aleshores regidora.

Durant la seva intervenció al programa OpinaCat, Orriols opinà que l’arribada massiva d’immigrants provinents de països musulmans suposa una amenaça per al sistema de drets i valors vigent a Catalunya. Unes paraules que la conselleria de Tània Verge qualifica d’infracció greu, segons la Llei 19/2020 d’igualtat de tracte i no-discriminació.

Aquesta preocupació es basa en la constatació de l’actual auge dels corrents rigoristes arreu del món musulmà, que no tan sols deriven en la subjugació de la dona, sinó que també aspiren a aplicar els preceptes de l’Islam a la política i a imposar la xaria fins a l’últim racó del planeta.

Sigui per ignorància o connivència, la Generalitat s’absté d’abordar un problema que ja es fa palès per mitjà de discursos fanàtics emesos per imams radicals i de la pressió de contra-comunitats que malden per ordenar la societat a partir de la llei islàmica.

Mentre assistim a un retrocés de drets i llibertats a casa nostra, el mateix Govern que tolera la implantació de l’islamisme, sanciona les veus que alerten de les pernicioses conseqüències que se n’albiren a tots nivells.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM