George Soros finança nombroses organitzacions pro Hamas arreu d’Occident

by Redacció

El vast entramat internacional de fundacions construït pel magnat George Soros patrocina des de fa anys un ampli ventall de grups que donen suport a Hamas i neguen el dret d’existir d’Israel.

En una carta oberta feta pública recentment, els responsables de la nord-americana Media Research Center (MRC), retreuen a l’especulador d’origen hongarès la seva complicitat amb l’organització islamista que governa a la Franja de Gaza.

La missiva, que també s’adreça al fill i successor del multimilionari, recull diversos exemples d’organitzacions alineades amb Hamas que resulten beneficiades per generoses donacions de la xarxa Soros.

Entre els col·lectius citats es troba la Middle East Children’s Alliance, amb seu als Estats Units, que l’endemà de les mortíferes matances dels brigadistes d’Al-Qassam al sud d’Israel esperona els palestins a aixecar-se contra allò que titlla de “violència colonial”.

Malgrat que el seu propi nom suggereix una voluntat de vetllar pels drets dels infants arreu de l’Orient Mitjà, l’entitat s’abstingué d’emetre cap mostra de solidaritat amb nombrosos nadons i nens israelians víctimes del terror perpetrat el 7 d’octubre per Hamas.

La documentació financera de la Middle East Children’s Alliance revela que el contribuent econòmic més destacat de l’organització és l’Open Society Foundation (OSF), matriu de la infraestructura creada per George Soros.

Completen la llista elaborada pels directius del MRC grups com OpenDemocracy (UK), Dream Defenders, Middle East Policy Network (Al-Shabaka), Palestine Institute for Public Diplomacy, Institute por Middle East Understanding i Jewish Voice for Peace.

Com en el cas de la Middle East Children’s Alliance, totes aquestes organitzacions promogudes per Soros han assumit els postulats de Hamas, legitimant-ne les accions dels seus líders i combatents i vinculant el destí dels àrabs palestins a la causa del fanatisme islamista.

Aquests vincles financers de George Soros amb col·lectius pro Hamas equivaldrien a gairebé 15 milions de dòlars en transferències executades els últims anys, tal com publicava ara fa uns dies el New York Post.

Segons aquesta informació, destaquen com a beneficiaris entitats com The Legal Center for Arab Minority Rights in Israel, Jewish Voice for Peace o If Not Now, organitzadors de les principals protestes propalestines de les darreres setmanes als Estats Units, en què s’han registrat nombroses mostres d’antisemitisme.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM