Elon Musk carrega al pòdcast de Joe Rogan contra els protocols Covid, George Soros i la censura a les xarxes

by Redacció

Coincidint amb el primer aniversari de la seva adquisició de Twitter, ara X, Elon Musk ha concedit una entrevista al popular pòdcast Joe Rogan, disponible des d’aquest dimarts, en què deixa un bon nombre de titulars.

Musk aprofitava el compliment del primer any al capdavant de Twitter/X per retreure als anteriors responsables haver entregat la plataforma als interessos governamentals: “era bàsicament com Pravda, una publicació estatal”.

Afirma que els republicans, segons l’esquema polític als Estats Units, estigueren perjudicats per l’activitat de moderació de contingut de la xarxa “a un ritme deu vegades més gran que els demòcrates”.

Aquest biaix va fer-se ben palès durant la pandèmia de la Covid-19 amb dinàmiques desbocades de censura i control de la informació que silenciaren determinats punts de vista i impediren el necessari debat públic.

La imposició de la narrativa dominant, possible gràcies a la complicitat de la Big Tech, facilità el desplegament de restriccions sanitàries desproporcionades i que conculcaven drets i llibertats fonamentals.

En aquest sentit, Elon Musk considera que algunes de les mesures epidemiològiques foren fins i tot contraproduents, com l’ús de ventiladors mecànics com a tractament per a la Covid-19, que acabaren sent més letals que el virus.

En les poc més de dues hores i quaranta minuts d’entrevista, l’empresari nascut a Sud-àfrica ha tingut temps per a criticar l’estratègia de George Soros per a soscavar la societat nord-americana a través de la infiltració en el sistema judicial.

El CEO de Tesla i fundador d’SpaceX ha explicat que Soros començà a finançar candidatures a fiscals de districte a les principals ciutats dels Estats Units després d’adonar-se que “no és necessari canviar les lleis, només s’ha de canviar la forma amb què s’apliquen”.

Finalment, també ha tingut paraules per als profetes del catastrofisme entorn del canvi climàtic, que titlla de religió: “un culte a la mort, que propaga l’extinció de la Humanitat”.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM