Els clients no-vacunats del Quebec han d’estar acompanyats en tot moment per personal dels comerços i només poden adquirir productes bàsics

by Redacció

El ministeri de Salut i Serveis Socials del Quebec ha aprovat aquesta setmana una nova ordre reglamentària que dificulta encara més el dia a dia dels ciutadans no-vacunats. El govern provincial detalla els béns i serveis considerats de primera necessitat, als que exclusivament tenen permès accedir els clients no-vacunats de grans superfícies.

Entra igualment en vigor una mesura complementària adreçada als propietaris d’aquests comerços perquè facin complir la restricció. Des de dilluns, resten obligats a dedicar personal de l’establiment no només a exigir a la clientela el passaport sanitari, sinó també a custodiar els no-vacunats en el seu recorregut pel local.

El seguiment de proximitat sobre el consumidor s’ha de mantenir mentre romangui a l’interior del local, per tal de garantir que limita la compra a productes bàsics. Un nou maldecap per als negocis afectats, que veuran incrementats les seves despeses per a poder fer efectiva la humiliació als no-vacunats.

Ministerial Order 2022-007 of the Minister of Health and Social Services dated 23 January 2022
Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM