Clam multitudinari contra la inseguretat a Manlleu

by Redacció

Unes quatre mil persones s’han aplegat aquesta tarda a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu per a denunciar la creixent inseguretat i l’incivisme que es viuen a la ciutat. Els veïns han respost massivament a la convocatòria de la Plataforma Ciutadana de Manlleu.

Sota la crida de “Manlleu diu prou!” s’ha evidenciat la sensació compartida entre els habitants sobre un increment de la criminalitat. Aquesta percepció generalitzada entorn de l’augment d’episodis delictius expliquen l’èxit de la manifestació, impulsada al marge de formacions polítiques.

Els manlleuencs i les manlleuenques han pogut expressar el seu afartament respecte dels casos d’atracaments, robatoris, agressions i okupacions que pateixen diàriament als carrers de la vila. A través de la denúncia per la intranquil·litat veïnal, també s’ha exigit l’adopció de mesures per part de les administracions per a corregir la perillosa deriva.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM