Només un de cada cinc anglesos hospitalitzats oficialment per Covid-19 ingressen de debò a causa del virus

by Redacció

Fa uns dies vàrem explicar com el recompte d’hospitalitzacions per Covid-19 a la ciutat de Londres estava inflat en fins a un 70%. El qüestionable protocol no seria exclusiu de la xarxa sanitària de la capital britànica sinó que afectaria el conjunt del territori anglès.

Així ho ha recollit recentment el diari The Telegraph, en una peça on desgrana les dades oficials sobre l’ocupació hospitalària publicades al National Health Service (NHS). En concret, la informació es refereix a l’actualització del passat 21 de desembre, que xifrava en 6.245 els pacients ingressats.

La dada comportava un creixement intersetmanal de 259 llits ocupats. Tanmateix, solament 45 d’aquests nous hospitalitzats s’haurien produït per complicacions derivades del contagi per Covid-19. Els 214 restants, és a dir el 80%, haurien ingressat en realitat per altres causes.

El resultat positiu en la pràctica protocol·lària de proves de detecció als pacients, hauria permès disparar, sobre el paper, la incidència de la Covid-19. D’aquesta manera, malgrat l’absència de simptomatologia i la dubtosa fiabilitat dels tests, les veritables afeccions que havien motivat tots aquests ingressos resultaren soterrades, mentre la impostada atribució al coronavirus sobredimensiona l’amenaça del col·lapse hospitalari.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM

Descobriu-ne més des de L'Alternatiu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint