La CUP vota a Ripoll en contra de la moció per erradicar la mutilació genital femenina proposada per la regidora Sílvia Orriols

by Redacció

El posicionament exhibit aquesta setmana pels representants de la CUP a l’Ajuntament de Ripoll respecte de la mutilació genital femenina és desconcertant. Malgrat que la majoria del ple votà a favor de condemnar d’aquesta salvatge pràctica i d’exigir-ne una persecució efectiva, la formació que, paradoxalment, més explota la causa feminista s’hi oposà explícitament.

Si bé és habitual entre els grups municipals de la localitat vetar sistemàticament i per defecte qualsevol proposta impulsada per la regidora Sílvia Orriols, l’assumpte que es tractà dimarts mereixia aparcar per un moment tot cordó sanitari. El resultat de la votació, amb els vots en contra de la CUP i el PSC, revela, en canvi, la preeminència del sectarisme més fanàtic.

El partit d’extrema esquerra ens té acostumats a tota mena de demostracions d’intolerància en relació amb el pluralisme polític. Una pulsió encegadora que els ha conduït a Ripoll a ser còmplices de l’ablació genital femenina. Tanmateix, tampoc no pot descartar-se que l’oposició a la moció obeís a una altra de les calamitats que incorpora l’esquerra postmoderna: l’abjecte relativisme cultural.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM