Es filtren àudios del CEO d’AstraZeneca on reconeix que els immunodeprimits no han de rebre la vacuna de la Covid-19

by Redacció

L’agrupació de periodistes Project Veritas ha tingut accés a una gravació en què apareix el director executiu de la farmacèutica AstraZeneca, Pascal Soriot, afirmant que les vacunes aprovades contra la Covid-19 no són adequades per a persones amb immunodeficiència.

L’origen de l’àudio rau en una trucada mantinguda a través de Zoom entre membres de la corporació i celebrada el passat 3 de desembre de 2020. Pel que fa a la filtració, és fruit d’una font provinent de l’interior de la mateixa companyia.

En el transcurs de la videoconferència, Soriot reconeix que els pacients immunodeprimits haurien d’evitar sotmetre’s a les vacunes de la Covid-19. La desenvolupada per AstraZeneca, de tecnologia recombinant, és precisament una de les que reberen autorització per a ser administrades massivament.

El CEO del gegant farmacèutic destaca en una de les intervencions enregistrades que els tractaments amb anticossos monoclonals presenten una major eficàcia sobre aquesta tipologia de pacient. Uns tractaments menystinguts per part de les autoritats que, en canvi, han promogut de manera entusiasta les campanyes de vacunació.

Centenars de milers de catalans reberen alguna dosi d’AstraZeneca sense cap advertència respecte dels riscos que coneixia el màxim responsable del fabricant. A hores d’ara, l’Organització Mundial de la Salut (ONU) continua recomanant el fàrmac per a persones amb deficiències immunitàries. L’estiu de 2021, lestat espanyol deixà d’adquirir vials d’AstraZeneca després de registrar-se casos de trombosis associats.

 

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM