Els CDC nord-americans han estat ocultant les dades epidemiològiques que posaven en dubte els beneficis de les vacunes, segons el New York Times

by Redacció

Els Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units han estat demorant deliberadament la publicació de determinades informacions desfavorables a les vacunes contra la Covid-19. Així ho revela el New York Times en una recent exclusiva.

D’acord amb el prestigiós diari, l’agència nord-americana hauria retingut un ingent volum de dades que contravenien les presumptes virtuts de la vacunació, reiteradament pregonades des de la indústria farmacèutica, les institucions i els mitjans de masses.

Els CDC disposen d’un efectiu engranatge de recopilació de dades que els permet monitorar l’evolució epidemiològica de forma precisa. L’escenari que projectaven les xifres sanitàries, degudament segmentades, explicaria els recels a l’hora de donar-ne publicitat, per no correspondre’s amb el relat oficial respecte de la incidència de la malaltia i de l’efecte dels vaccins.

Davant el dèficit de transparència destapat, l’organisme es justifica apuntant al fet que la informació ocultada podia generar interpretacions confuses o equivocades. Un raonament d’escassa solidesa i, en qualsevol cas, basat en una inacceptable lògica paternalista.

Recentment, l’Agència de Salut Pública d’Escòcia (PHS) va recórrer a motius semblants per a deixar de publicar les dades d’hospitalitzacions i defuncions, que fins ara es presentaven desglossades en funció de l’estat vacunal dels pacients. Amb les xifres a la mà, la institució defensà la decisió com a mesura per a evitar donar arguments als escèptics.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM