Enxampen l’administració Biden mentint sobre la connexió entre la vacuna i les afeccions cardíaques

by Redacció

L’agència de salut pública dels Estats Units, coneguda com a Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC), ha estat enxampada mentint en la resposta a una sol·licitud d’informació pública.

En concret, els funcionaris d’aquest organisme indicaren que a octubre de 2021 no disposaven de registres que acreditessin cap vincle entre l’administració de la vacuna de la Covid-19 i episodis de miocarditis o pericarditis.

Aquesta fou l’asseveració emprada pels CDC a l’hora de contestar la petició formal de transparència formulada per The Epoch Times, en virtut de la Llei de Llibertat d’Informació (FOIA) vigent als Estats Units.

Ha estat el mitjà de comunicació l’encarregat de demostrar la falsedat de l’afirmació de l’agència. El portal aporta informes elaborats per l’exèrcit nord-americà, coneguts d’ençà de la primavera de 2021, en què s’estableix l’associació entre la vacunació i la inflamació en músculs del cor.

S’hi afegeixen, a més a més, documents publicats l’estiu del mateix any, precisament pels CDC, on s’admet l’existència d’evidències que confirmen la relació causal entre ambdós fenòmens i, fins i tot, es qualifica aquesta tipologia d’afecció cardíaca com a “dany” provocat per la vacuna d’ARN missatger.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM