El govern de Trudeau amenaça els infants canadencs de quedar-se sense regals si no es vacunen

by Redacció

L’executiu que encapçala Justin Trudeau no ha desaprofitat l’ocasió d’emprar les festivitats nadalenques per a continuar pressionant la població del Canadà en matèria de vacunes.

En concret, ha estat la directora general de Salut Pública l’encarregada d’assenyalar els infants no-vacunats, advertint-los que el Pare Noel té en compte aquesta circumstància a l’hora de repartir regals durant la nit de Nadal.

D’aquesta manera, el govern canadenc ha simulat una conversa amb la “Sra. Claus”, que, jugant amb la il·lusió dels més menuts, els feia saber que podrien no rebre la visita del seu marit, en cas de no estar al dia respecte de la pauta de vacunació indicada per les autoritats.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM