El nou líder de l’oposició canadenca promet foragitar del govern el Fòrum Econòmic Mundial (WEF)

by Redacció

El passat 10 de setembre, Pierre Poilievre va ser escollit líder del Partit Conservador del Canadà, amb prop del 70% de vots favorables. La folgada victòria obtinguda a les primàries converteixen el parlamentari, de 43 anys, en el cap de l’oposició.

Poilievre ha obtingut la confiança dels membres del seu partit, prometent-los combatre la preocupant escalada generalitzada de preus, abaixar imposts i augmentar les llibertats individuals dels canadencs.

Durant els primers mesos d’aquest 2022, va implicar-se activament des d’Ottawa en el Canadian Freedom Convoy. La històrica mobilització contra les restriccions sanitàries van desbordar el govern liberal, que hagué de fer ús -de forma abusiva- de l’estat d’emergència per tal d’aplacar-la.

D’aquesta manera, Poilievre inicia el camí per a disputar-li a l’actual primer ministre la victòria a les pròximes eleccions federals, previstes per a l’any 2025. Al capdavant del govern des de 2015, Justin Trudeau ja ha anunciat la seva intenció de presentar-se a una nova reelecció.

Tant la gestió de la pandèmia, com la situació inflacionària, han ensorrat la popularitat de Trudeau. En contraposició al seguidisme de les autoritats canadenques respecte de les directrius de les elits globalistes, el flamant líder de l’oposició ha anunciat en diverses ocasions que prohibirà la participació dels seus ministres a les reunions del Fòrum Econòmic Mundial (WEF).

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM