Arriben els ‘agents covid’ i la ‘policia climàtica’ per a accelerar el desplegament de l’Agenda 2030

by Redacció

Tot fa pensar que, amb l’arribada de la tardor, les autoritats reactivaran els ressorts per a imposar els objectius ocults que mai no van presentar als votants. Tanmateix, un cop constatat l’esgotament dels efectes de la propaganda i el xantatge, els mandataris semblen disposats a elevar la pressió coercitiva.

A l’estat espanyol, s’aprofitava la setmana de major inactivitat de l’any, la del 15 d’agost, per a facultar els ajuntaments perquè puguin nomenar els denominats “agents covid”, que hauran de garantir el compliment de les restriccions sanitàries aplicades a cada moment.

Els membres d’aquest nou cos pseudopolicial, que tindran consideració d’agents de l’autoritat, tindran l’encàrrec de delatar els veïns díscols respecte de les mesures aprovades pel règim pandèmic i prescriure’ls la pertinent denúncia.

Pel que fa al capítol climàtic, una recent informació publicada al portal The Counter Signal apunta al fet que, ben aviat, assistirem a una escalada en l’execució del full de ruta mundialista. En aquest sentit, el mitjà hauria tingut accés als plànols de la nova instal·lació que està construint el Ministeri de Medi Ambient i Canvi Climàtic del Canadà.

El govern de Trudeau estaria planejant dedicar determinades estances del nou centre a acollir, entre d’altres, un dipòsit d’armes de foc o sales d’interrogatori. A més a més, una de les dependències s’equiparà per a dur a terme pràctiques relacionades amb la intel·ligència.

Així doncs, al Canadà es constituirà un cos policial específicament orientat a vetllar perquè s’acatin les controvertides lleis climàtiques que pròximament veuran la llum. L’executiu preveu, per tant, una forta oposició en relació amb les mesures que prepara.

Aquesta nova força pública tindrà la potestat per a dur a terme investigacions i escorcolls. No és descartable que, alhora, puguin participar en la neutralització d’eventuals protestes, com les que recentment han protagonitzat els grangers als Països Baixos.

Amb anterioritat, Trudeau ja s’assegurà de configurar, discretament, el marc regulador que possibilités la creació d’una “policia climàtica”, dotant per llei àmplies prerrogatives executives a aquest Ministeri de Medi Ambient i Canvi Climàtic del Canadà.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM