Debutant transgènere arrasa en un combat d’MMA femení

by Redacció

Ni l’obstinació dels legisladors ni les intervencions quirúrgiques són suficients per a doblegar la biologia. Així ho constata la recent victòria d’una lluitadora transgènere en un combat femení d’MMA celebrat a Miami. “Alana” McLaughlin, que s’estrenava en aquest esport, ha passat literalment per sobre de la seva rival.

McLaughlin va iniciar la seva “transició de gènere” després de deixar l’exèrcit dels Estats Units, on servia com a membre de les Forces Especials. Ha tingut prou amb un any de preparació per a convertir-se en una de les figures amb major projecció en el món de l’MMA, dins la categoria femenina.

Les imatges del combat parlen per si soles. Una dona sagnant i estomacada de valent, víctima de les claus de la seva oponent, impotent davant la potència muscular de McLaughlin. La concentració de testosterona marca la diferència en els esports de contacte. Podrem falsejar el llenguatge, mutilar cossos i convertir en llei tota mena d’ocurrències acientífiques, però a l’hora de la veritat, la biologia s’acaba imposant de forma implacable.

Alana McLaughlin (Combate Global/Instagram)

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM

Descobriu-ne més des de L'Alternatiu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint