La Generalitat hauria atribuït falsament a la Covid-19 la mort en accident de trànsit d’un jove no-vacunat

by Redacció

L’ús esbiaixat de les dades epidemiològiques per part de les autoritats, desesperades per sostenir la narrativa oficial, està assolint nivells vergonyants. El darrer exemple de presumpta manipulació ha transcendit gràcies a la seva difusió a través de les xarxes.

Alguns mitjans de comunicació recollien el passat 30 de desembre l’actualització de les dades sanitàries publicades per la Generalitat. Juntament amb les xifres generals que configuren l’evolució de la pandèmia, s’hi destaquen alguns dels casos particulars més noticiables.

Entre aquests casos s’informava de la defunció el 25 de desembre de dos joves menors de 30 anys per complicacions derivades del contagi per SARS-CoV-2. El Departament de Salut hauria posat l’accent en el fet que cap dels dos estava vacunat.

La denúncia d’una usuària de Twitter desmuntaria per complet la veracitat d’aquestes afirmacions. D’acord amb els missatges publicats, una de les víctimes hauria mort a causa d’un accident de moto. Res a veure amb la Covid-19, ni molt menys amb el seu estat vacunal, tal com pretenia vincular-se des del Govern.

Tot plegat evidenciaria l’absència de qualsevol límit ètic en l’intent per mantenir viu el relat mediàtic. Una miserable actuació, en cas de confirmar-se, perpetrada pels nostres gestors públics i que s’afegiria a altres episodis controvertits respecte del tractament de les dades sanitàries, com la instrumentalització en la programació de tests, el qüestionable recompte de les defuncions o l’ús generalitzat de proves de detecció no específiques.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM