L’elit mundialista de Davos recomana mesures de la pandèmia com el confinament per a combatre el “canvi climàtic”

by Redacció

S’equivoquen els qui pensen que els dos últims anys han estat un simple parèntesi. Els actuals intents de perllongar de l’amenaça sanitària, ja inflada d’origen, demostren l’interès de convertir l’excepcionalitat en norma. Xangai n’és bona mostra. Les autoritats xineses decretaren fa unes setmanes el confinament total de la ciutat, amb 26 milions d’habitants, quan el brot que el motivà encara no havia provocat ni un sol mort.

A Europa, mentrestant, l’aplicació del green pass està sent reconduïda per a importar gradualment el model de crèdit social xinès. L’alarmisme generat al voltant del coronavirus va permetre que la població acceptés la vinculació de la condició vacunal a la possibilitat d’accedir a tota mena d’espais i serveis. Una experiència de control sobre la ciutadania que no vol desaprofitar-se i ja s’està testant per a condicionar altres tipus de conductes humanes.

L’exitosa estratègia comunicativa activada durant la crisi de la Covid-19 també és fàcilment reproduïble per a posar-se al servei de noves necessitats. Simplificació del missatge, bombardeig mediàtic, infantilització de l’audiència i negació de qualsevol debat. Són els principals elements que han explotat els mitjans de masses per a legitimar les restriccions imposades. El Big Data i la tecnologia, les eines per a executar-les.

El SARS-CoV-2 ha suposat un punt d’inflexió en l’avenç cap a l’assoliment dels objectius de l’agenda globalista. Un full de ruta engendrat al Fòrum Econòmic Mundial (WEF) i descrit per Klaus Schwab al llibre “El Gran Reinici”. El fundador i president de Davos considerà la pandèmia com a palanca d’acceleració en l’establiment del Nou Ordre Mundial. La seva filla Nicole defensava no fa gaire aplicar les recents mesures sanitàries per a combatre “l’emergència climàtica”, qüestió que aspira a prendre el relleu d’una epidèmia més que amortitzada.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM