Pfizer admet davant l’Eurocambra la falsedat d’un dels pilars fonamentals de la gestió de la pandèmia

by Redacció

Mai no va testar-se la capacitat de la vacuna per a evitar la transmissió del SARS-CoV-2. Així ho ha confessat Janine Small, executiva de Pfizer, interrogada aquest dimarts en una comissió del Parlament Europeu.

Es tracta d’un reconeixement crucial, ja que desarticula una de les potes principals sobre les quals s’ha edificat la gestió pandèmica desplegada a la majoria de països de la Unió. Va ser en virtut de la suposada facultat de les vacunes per a aturar la propagació del coronavirus que s’estengué la imposició del passaport Covid-19.

Amb la resposta de la responsable de la farmacèutica a les preguntes de l’europarlamentari holandès Rob Roos, s’evidencia que s’empraren argumentacions falses per a justificar l’anul·lació de drets fonamentals de la ciutadania europea.

En paral·lel, es revela que l’exigència del certificat de vacunació s’adreçava únicament a desvirtuar, per mitjà de la coerció, la potestat individual per a decidir lliurement sobre tot allò que afecta la pròpia salut.

Per descomptat, l’apel·lació a la solidaritat com a instrument de xantatge social i emocional, formulada des d’institucions i mitjans de comunicació, ha quedat definitivament sepultada. Sotmetre’s al fàrmac, encara avui en fase experimental, ha estat sempre una opció d’implicacions estrictament personals.

Diversos membres de l’Eurocambra, com el romanès Cristian Terheș, han volgut transmetre la importància del reconeixement exprés facilitat pel testimoni de la directiva de Pfizer. Una compareixença que deslegitima la gestió sanitària perpetrada els últims anys pels governs de la Unió, sota la batuta de Brussel·les.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM