L’establishment demòcrata maniobra per a impedir que el nebot de JFK denunciï al Capitoli la censura del govern i la Big Tech

by Redacció

Aquest dijous se celebra una sessió especial al Congrés dels Estats Units que inclou la compareixença de Robert F. Kennedy Jr, fill de Robert F. Kennedy i nebot de l’històric JFK, davant la comissió encarregada de controlar l’armament del govern federal.

Representants del Partit Republicà l’havien citat perquè prestés testimoni en el marc d’una audiència destinada a examinar possibles actuacions contràries a la llibertat d’expressió perpetrades per autoritats públiques i grans corporacions tecnològiques.

La convocatòria arriba poques setmanes després que un jutge federal de Louisiana dictés una ordre en què prohibeix cautelarment diverses agències governamentals i funcionaris de l’administració de Biden comunicar-se amb responsables de xarxes socials sobre qüestions relacionades amb la moderació de continguts.

La resolució judicial emanada del procediment conegut com a “Missouri contra Biden”, considera probable que els darrers anys la Big Tech hagi col·laborat amb el govern federal amb l’ànim de silenciar usuaris i bloquejar informacions crítiques envers la gestió de la Casa Blanca.

El jutge es refereix a missatges contraris a l’aplicació de restriccions sanitàries aplicades durant la pandèmia de la Covid-19, l’oposició als mandats de vacunació o la difusió d’informació sobre els hàbits i negocis del fill de Joe Biden, com alguns dels principals objectius de la censura duta a terme pels administradors de les xarxes socials més populars.

Abans de la intervenció de Robert F. Kennedy Jr. al Capitoli, congressistes demòcrates han intentat impedir-ne la declaració votant in extremis una moció per a vetar-lo. Setmanes enrere, RFK Jr. anuncià la seva intenció de concórrer a les properes primàries demòcrates per tal d’esdevenir el candidat del partit a la presidència dels EUA.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM