Un magistrat de la Cort del Vaticà acusa Bill Gates i George Soros d’utilitzar la pandèmia per a instaurar “el control total”

by Redacció

En declaracions formulades per a l’Institut St. Boniface d’Àustria, el cardenal alemany Gerhard Ludwig Müller, ha acusat obertament els grans magnats globals d’utilitzar la pandèmia de la Covid-19 per a imposar la seva agenda mundialista.

No ha eludit personalitzar aquesta operació d’abast planetari en les figures de Bill Gates, George Soros i Klaus Schwab, director del Fòrum Econòmic de Davos. Segons Müller, la intenció de les elits seria instaurar un règim de “control total”, sotmetent la població a un estat de vigilància permanent.

El cardenal Müller, jutge de la Cort del Vaticà, sosté amb rotunditat que l’objectiu perseguit és “crear un home nou”. La crisi sanitària com a pretext i la tecnologia com a eina de domini. En el passat, els mateixos personatges assenyalats pel religiós han anomenat el moment actual com a “Gran Reinici”.

A causa de la polseguera aixecada per l’entrevista, la Conferència Episcopal Alemanya s’ha desmarcat de les paraules de Müller. El Vaticà, fins al moment, resta en silenci.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM