Un executiu de Bayer reconeix que les injeccions d’ARNm són teràpies gèniques comercialitzades com a “vacunes” per a facilitar-ne l’acceptació social

by Redacció

Durant la Cimera Mundial de Salut celebrada recentment a Berlín, el president de la Divisió de Productes Farmacèutics de Bayer revelà la veritable naturalesa de les injeccions que s’estan administrant massivament contra la Covid-19. Segons va reconèixer Stefan Oelrich, referir-s’hi com a “vacunes” obeeix únicament a raons comercials.

Des d’un punt de vista estrictament científic, seria incorrecte incloure aquests fàrmacs subcutanis autoritzats dins la categoria de “vacunes”. En paraules de l’executiu del laboratori alemany, si les punxades basades en ARNm s’haguessin presentat a la ciutadania en la seva vertadera condició de teràpia cel·lular i gènica, els nivells de rebuig social s’haurien situat entorn del 95%. Lluny de criticar aquesta estratègia, Oelrich optà per elogiar les bondats d’aquesta innovadora biotecnologia.

No fou l’únic instant inquietant de la seva ponència. L’alemany va anunciar els èxits de Bayer en el desenvolupament de fàrmacs anticonceptius d’acció prolongada. Una campanya a escala global que perseguiria assolir un món més “sostenible”. Fins a 400 milions d’euros ha destinat enguany Bayer a aquestes iniciatives de “planificació familiar”, en estreta col·laboració amb la Fundació Bill i Melinda Gates.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM