Un recent estudi suggereix que la vacuna d’ARNm debilita la immunitat innata i podria reactivar infeccions prèvies latents

by Redacció

L’aparició d’evidències que posen en dubte les preteses virtuts de les vacunes contra la Covid-19 és constant. Entre les més recents s’hi troba un estudi publicat fa pocs dies que aborda les possibles conseqüències per a la salut humana i, en especial, per al sistema immunitari, que es deriven de l’administració del fàrmac.

Realitzada per un equip format per quatre consolidats especialistes en la matèria, la recerca està coordinada per la Dra. Stephanie Seneff. Investigadora sènior al Laboratori de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), Seneff ja advertí fa tres mesos dels riscos de vacunar els infants, a través d’una entrevista televisada.

L’estudi se centra en els processos biològics i cel·lulars que s’activen a l’interior de l’organisme després de l’administració de la vacuna basada en la tecnologia d’ARN missatger i en l’impacte que causa sobre la salut del pacient. D’acord amb els autors, el fàrmac genera la síntesi de la proteïna d’espiga del coronavirus de manera sostinguda, pertorbant la capacitat de defensa del subjecte.

L’elevada producció de proteïna d’espiga i la seva perllongació en el temps, alteren el normal funcionament de les cèl·lules immunitàries i, en darrer terme, distorsionen els mecanismes de resposta davant l’amenaça d’infeccions i altres malalties. Els investigadors conclouen que aquest fenomen explica el gran volum d’esdeveniments adversos postvacunació.

Hi vinculen el desenvolupament de malalties neurodegeneratives, diverses tipologies de trombosis, afeccions cardíaques, tumorigènesis, trastorns hepàtics, la paràlisi de Bell i el deteriorament, tant de la immunitat adaptativa, com de la resposta al dany de l’ADN. L’anàlisi utilitza dades del VAERS, un sistema de monitoratge homologat per la FDA i adscrit als CDC, que també l’empren a l’hora d’investigar.

La naturalesa del VAERS, que s’alimenta de comunicacions voluntàries, porta a reconèixer els mateixos autors de la recerca que es tracta d’un recurs amb certes imperfeccions. No obstant això, en destaquen la plena validesa i fiabilitat, ja que la gran quantitat d’informació que proporciona permet identificar tendències de fons. Recorden que gairebé 7 de cada 10 incidents comptabilitzats al VAERS provenen de professionals mèdics.

Amb tot, l’article qüestiona íntegrament la seguretat de les vacunes de la Covid-19. El deteriorament sobre la immunitat innata i la distorsió intracel·lular que indueixen, no només situen el pacient en una situació de vulnerabilitat respecte d’amenaces externes, sinó que poden, fins i tot, activar infeccions virals latents. Igualment inquietant resulta l’exposició formulada pels responsables de l’estudi, que sostenen que la subversió en els mecanismes de reparació de l’ADN incrementa el risc de càncer.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM