Font de Washington revela que l’acusació de Trump s’utilitza per a encobrir escàndols judicials de la família Biden

by Redacció

La formulació de nous càrrecs penals contra Donald Trump per part de l’estat de Geòrgia no es va produir dilluns per casualitat, sinó que va obeir a instruccions directes de Washington DC, d’acord amb afirmacions recents de l’expresident de la Cambra de Representants, Newt Gingrich.

Gingrich explica que una “font confiable” li revelà que la fiscal del districte de Fulton (Geòrgia) va rebre ordres explícites perquè presentés l’acusació contra l’expresident dels Estats Units i divuit col·laboradors per un presumpte intent de revertir els resultats electorals de 2020.

Els esforços de la capital per a dirigir l’última causa oberta sobre Trump i controlar-ne el calendari té a veure, segons la informació a disposició Gingrich, amb un intent d’eclipsar l’enèsima polèmica relacionada amb els escàndols judicials que afecten la família Biden.

En concret, es pretenia minimitzar l’impacte mediàtic provocat per la controvertida designació de David Weiss com a fiscal especial per a continuar la investigació penal en la qual es troba imputat Hunter Biden, fill de l’actual president del govern federal.

Es dona el cas que Weiss, des del càrrec de fiscal que fins ara ocupava, va ser precisament l’artífex de la generosa oferta a Hunter Biden perquè acceptés la culpabilitat d’un parell de delictes menors i posar fi al procediment.

L’acusació de Trump el dilluns passat fou, en aquest sentit, instrumentalitzada com a cortina de fum amb l’objectiu que els mitjans de comunicació releguessin a un segon pla el qüestionat nomenament de David Weiss.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM