La justícia canadenca obliga el best-seller Jordan Peterson a ingressar en un centre de reeducació pels seus tuits anti-woke

by Redacció

En una resolució dictada aquest dimecres, el Tribunal d’Apel·lacions d’Ontario ha avalat la decisió del col·legi de psicòlegs de la regió d’imposar a Jordan Peterson la participació en un programa de reeducació com a condició per a poder mantenir la llicència.

A principis d’any, l’organització professional exigí al cèlebre psicòleg clínic canadenc i autor de diversos best-sellers l’assistència a un curs especial de capacitació, per tal de posar fi als comentaris contra la correcció política que sovint publica a les xarxes socials.

Darrerament, ha criticat la propagació de les tesis woke, en especial al món universitari, advertint de l’impacte negatiu que suposa tant en termes socials com pedagògics. Unes opinions que el Col·legi de Psicòlegs d’Ontario considera perjudicials per a la reputació

Peterson va impugnar al seu moment la mesura disciplinària adoptada. Un cop ratificada per la justícia, n’ha expressat la seva contrarietat i ha suggerit que al Canadà no existeix el dret a la llibertat d’expressió.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM