L’Agència Europea dels Medicaments contradiu les polítiques de vacunació de la Covid-19 adoptades a la UE

by Redacció

Aquesta setmana ha tingut lloc al Parlament Europeu una conferència de premsa per a presentar el memoràndum amb què l’Agència Europea dels Medicaments (EMA) respon a la sol·licitud de suspensió de l’autorització de comercialització de les vacunes contra la Covid-19, formulada per un grup d’eurodiputats de diversos països.

Hi compareixien els parlamentaris Marcel de Graaff (Fòrum per la Democràcia) i Joachim Kuhs (Alternativa Per Alemanya), dels Països Baixos i Alemanya, respectivament; acompanyats de dos investigadors que han participat en algunes de les recerques científiques més destacades sobre els efectes derivats de les vacunes d’ARNm.

D’acord amb el representant neerlandès, la carta de l’EMA confirma que l’autorització de comercialització establia que les vacunes estaven destinades a l’assoliment de la immunitat individual i no per al control d’infeccions o evitar la transmissibilitat del SARS-CoV-2.

Aquest reconeixement contravé les campanyes de vacunació massiva dutes a terme arreu de la UE, basades a convèncer el ciutadà perquè avingués a administrar-se el fàrmac, fent-lo responsable d’una prevenció de la infecció cap a tercers, que la injecció, en realitat, no proporcionava.

Els ponents han considerat igualment rellevant el fet que la resposta de l’Agència suggereixi que aquestes polítiques adoptades a partir de 2021 no van ser respectuoses amb el dret del pacient a un consentiment informat, ni amb l’exigència de prescripció facultativa a l’hora de sotmetre’s a la vacuna.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM

Descobriu-ne més des de L'Alternatiu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint