Sintonia entre Elon Musk i Giorgia Meloni per a combatre la crisi de natalitat

by Redacció

El fundador de Tesla i SpaceX, Elon Musk, ha estat els darrers dies de gira per diversos països d’Europa cercant complicitats que li permetin l’obertura d’una planta automobilística al continent en les condicions més favorables.

Una de les parades més sonades ha estat la ciutat de Roma, on recentment s’ha reunit amb la primera ministra Giorgia Meloni. Més enllà d’una eventual inversió empresarial a Itàlia, durant la trobada s’han abordat altres temes transcendentals com la crisi de natalitat o els reptes que planteja la intel·ligència artificial.

Pel que fa a la qüestió demogràfica, Musk se n’havia pronunciat anteriorment, mostrant la seva preocupació davant la davallada de naixements que experimenten les societats occidentals. “El col·lapse de la població és un problema existencial per a la humanitat, no la superpoblació!”, afirmà l’empresari a Twitter.

La sensibilitat demostrada per Musk en aquest assumpte conjuga amb un dels principals compromisos de la líder de Fratelli d’Italia: el foment de la natalitat i el reforçament de les polítiques familiars. En aquest sentit, l’executiu que encapçala Meloni treballa en un pla per a rebaixar notablement la càrrega tributària de les famílies amb dos o més fills, incloent-ne deduccions fiscals entorn dels 10.000 euros anuals.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM