L’eurodiputada alemanya Christine Anderson adverteix de l’avenç del totalitarisme globalista

by Redacció

En un recent discurs al Parlament Europeu, la representant alemanya Christine Anderson alertava del gradual compliment del full de ruta dissenyat per les elits mundialistes.

L’eurodiputada d’Alternativa per Alemanya (AfD), considera que la pandèmia de la Covid-19 fou en realitat un test orquestrat “per veure com seria de fàcil prendre el control totalitari, amb el pretext d’una ’emergència’ global”.

La docilitat exhibida per part la població, paralitzada per una efectiva campanya basada en la por, hauria mostrat el camí a seguir per a implantar amb èxit aquest anhelat Nou Ordre Mundial.

Per a Anderson, l’objectiu és “transformar les nostres societats lliures i democràtiques en societats totalitàries”, així com “arrabassar-nos tots i cadascun dels nostres drets fonamentals, de la llibertat, la democràcia, l’estat de dret”.

En una altra intervenció des de l’Eurocambra, la parlamentària acusava l’Organització Mundial de la Salut (OMS) de ser dirigida per grans fortunes privades i d’estar al marge de qualsevol control democràtic.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM