El president d’El Salvador deixa en evidència Justin Trudeau assenyalant el cinisme del canadenc en relació amb el conflicte ucraïnès

by Redacció

Nayib Bukele, president d’El Salvador, va carregar amb ironia contra Justin Trudeau, després que el primer ministre canadenc qualifiqués Vladímir Putin d’autoritari en relació amb la situació a l’Est d’Europa.

A través del seu compte de Twitter, Bukele manifestà que “hi va haver moments en què vaig pensar que aquestes postures sobre la democràcia i l’autoritarisme eren reals”, en referència a les declaracions de Trudeau sobre Ucraïna.

El salvadorenc exposava així la hipocresia del líder del govern federal del Canadà, que les darreres setmanes no ha dubtat a l’hora deixar en suspens els drets civils i les llibertats públiques de la ciutadania del país. No fa ni quinze dies aprovava unes desproporcionades mesures repressives sense precedents per a neutralitzar una mobilització social de caràcter cívic i no violent.

Recordem que al Canadà de Trudeau s’ha declarat una llei marcial il·legal, instaurat el passaport sanitari, imposat l’obligatorietat de vacunar-se, practicat l’embargament bancari a opositors, aplicat la censura i rastrejat els moviments dels canadencs a través dels dispositius mòbils. Ara apareix donant lliçons de democràcia.

 

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM